Skupština Glavnog grada ipak 6. oktobra

Suhih je uputio izvinjenje vjernicima islamske vjeroispovijesti zbog činjenice da će se sjednica održati trećeg dana praznika Kurban-bajrama
2 komentar(a)
Tamara Bajić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Tamara Bajić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 01.10.2014. 16:55h

Skupština Glavnog grada biće održana, kako je i ranije najavljeno, 6. oktobra odlučeno je nakon sastanka predsjednik Skupštine Glavnog grada dr Đorđija Suhiha sa predsjednicima klubova odbornika.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, Suhih je uputio izvinjenje vjernicima islamske vjeroispovijesti zbog činjenice da će se sjednica održati trećeg dana praznika Kurban-bajrama, uz objašnjenje da pomjeranje termina nije bilo moguće zbog toga što je veći broj odbornika prijavio da zbog poslovnih obaveza ne bi mogli da prisustvuju zasijedanju ukoliko bi se odložilo za neki od narednih dana.

Saopšteno je i da su šefovi odborničkih klubova upoznati sa odlukom Izborne komisije Glavnog grada da je novi odbornik u parlamentu Tamara Bajić sa liste "Evropsko lice Podgorice".

Bajić je u lolaknom parlamentu zamijenila nosioca liste "Evropsko lice Podgorice" Dragana Bogojevića koji je podnio ostavku na odborničko mjesto

"Dijelu sastanka prisustvovao je i VD gradonačelnika Vladan Vučelić, koji je šefovima klubova stavio na uvid izjave kandidata sa liste "Koalicije za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović", koji su se zbog profesionalnih obaveza odrekli prava na odbornički mandat. Suhih je upoznao šefove klubova odbornika da je želio da sastanku prisustvuje i predstavnik Pozitivne Crne Gore iako ova partija još nije formirala svoj klub, napominjući da nije uspio da stupi u kontakt sa njima", nabodi se u saopštenju Glavnog grada.

Bonus video: