Bečić Tuzanima: Nadam se da će status samostalne opštine donijeti sve što ste priželjkivali

Bečić je građanima Tuzi poželio da njihova samostalnost u najskorijem roku od formalnog statusa postane i suštinsko obilježje u njihovom i djelovanju njihove opštine, te da u potpunosti mogu osjetiti blagodeti odlučivanja u svojoj opštini i života u njoj
0 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Ažurirano: 01.09.2018. 14:04h

Lider Demokrata, Aleksa Bečić, u svoje i u ime svoje partije čestitao je građankama i građanima Tuzi dobijanje statusa samostalne opštine i izrazio nadu da će ovo donijeti građanima sve što su, priželjkivajući samostalnost od nje i očekivali.

"Znajući da je ovaj samostalni status bio vaša višegodišnja težnja i želja, nadam se da će vam i donijeti sve što ste, priželjkujući samostalnost, sami od nje očekivali. Imali ste puno pravo podrazumijevajući da Tuzi imaju dovoljno potencijala zahvaljujući kojima mogu funkcionisati bez bilo čije pomoći. Sada je na vama samima da izborima kvalitetnih uprava za svoju mladu opštinu ostvarite sve planirano i da, sada, pošto je samostalnost već izborena, usredsredite se na razvoj kvaliteta života i unaprjeđivanje standarda svoje opštine", navodi se u saopštenju Bečića.

Bečić je građanima Tuzi poželio da njihova samostalnost u najskorijem roku od formalnog statusa postane i suštinsko obilježje u njihovom i djelovanju njihove opštine, te da u potpunosti mogu osjetiti blagodeti odlučivanja u svojoj opštini i života u njoj.

Bonus video: