Pozitivna: Neki članovi unutrašnje probleme rješavaju putem propadande

"Nažalost, potpisnici ovog saopštenja su ostali uskraćeni da čiju odgovore, jer se nijesu pojavili, mada su uredno bili pozvani"
2 komentar(a)
Pozitivna rukovodstvo, Foto: Ivan Petrušić
Pozitivna rukovodstvo, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 11.09.2014. 19:40h

Predsjedništvo cetinjskog Opštinskog odbora Pozitivne izrazilo je žaljenje što je, kako su naveli, grupa članova odbora sa Cetinja, u maniru vođe partije, umjesto na stranačkim organima nastavila da unutrašnje probleme u stranci „rješava“ putem propagande i medija.

Ranije danas član tog odbora Petar Borozan kazao je da funkcioneri Dragan Mirković i Dragan Cvetković, treba da podnesu neopozive ostavke na svoje funkcije jer su bez saglasnosti cetinjskog Odbora potpisali inicijativu o smjeni lidera partije Darka Pajovića. Apelu se pridružio njegov kolega Radovan Mihaljević.

"Uvažavajući godine potpisnika saopštenja, Predsjedništvo OO PCG Cetinje ponovo obavještava javnost da je otvorena sjednica cetinjskog Opštinskog odbora održana prije bezmalo mjesec dana i da su svi prisutni članovi odbora i brojni zainteresovani članovi Pozitivne sa Cetinja dobili odgovore na sva pitanja koje potpisnici sada postavljaju, i to od skoro kompletnog rukovodstva stranke. Nažalost, potpisnici ovog saopštenja su ostali uskraćeni da čiju odgovore, jer se nijesu pojavili, mada su uredno bili pozvani.

Predsjedništvo OO PCG Cetinje nanovo upućuje apel predsjedniku stranke i šefu Propagande da zaustavi „neronovske pohode“, jer „marš na Cetinje“ ili bilo koji drugi grad neće doprinijeti povratku povjerenja birača u stranku. Naprotiv.

Takođe, tražimo jošjednom da se što prije zakaže nastavak prekinute sjednice Glavnog odbora na kojem će se definisati održavanje Kongresa za kraj oktobra. Cijenimo da će se evidentni problemi u stranci mnogo bolje, legalno i demokratski, riješiti na Kongresu, na kome će se preispitati stranačka politika na političkom i personalnom planu i analizirati njeni dosadašnji učinci na državnom i lokalnom nivou", zaključuje se u saopštenju cetinjskog Opštinskog odbora .

Bonus video: