Mustafić primio delegaciju Igmanske Inicijative

0 komentar(a)
Suljo Mustafić, Igumanska inicijativa, Foto: Skupština Crne Gore
Suljo Mustafić, Igumanska inicijativa, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 10.09.2014. 15:35h

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić primio je delegaciju Igmanske inicijative, u kojoj su bili Branko Lukovac, kopredsjednik Igmanske inicijatve za Crnu Goru, Aleksandar Popov, kopredsjednik Igmanske inicijative za Srbiju, Vehid Šehić, kopredsjednik Igmanske inicijative za BiH , Tanja Bakalbašić, koordinatorka projekta za Crnu Goru i Branislav Radulović, član Senata Državne revizorske institucije Crne Gore i ekspert Igmanske inicijative .

Kopredsjednici Igmanske inicijative su upoznali potpredsjednika Mustafića sa izvještajima eksperata iz projekta osvrćući se na probleme i preporuke za sve četiri države.

Takođe, oni su predstavili programe rada za budući period,u kojem je posebno naglašena zajednička potreba da se afirmiše jačanje regionalnih veza, i saradnje na projektima koji bi olakšali život građana na ovom području.

Kako je saopšteno, na sastanku je razgovarano je i o inicijativama koje bi išle u pravcu rješavanja problema obrazovanja ,statusa studenata,nostrifikacije diploma, kao i o modelima regulisanja svojinsko pravnih odnosa građana sve četiri zemlje.

Bonus video: