Nurković upoznao Mustafića sa problemima lokalne uprave

95 pregleda 1 komentar(a)
Ejup Nurković, Suljo Mustafić, Foto: Skupština Crne Gore
Ejup Nurković, Suljo Mustafić, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 09.09.2014. 12:33h

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore čestitao je na izboru predsjedniku opštine Rožaje Ejupu Nurkoviću i njegovim saradnicima.

Mustafić, koji je bio u radnoj posjeti Rožajama, je kazao da se od lokalne uprave očekuju rezultati koji će doprinijeti privrednom oporavku Rožaja i efikasnijem radu lokalne uprave

"Najvažnija je zakonitost rada lokalne uprave, efikasnost, transparentnost i racionalnost u skladu sa onim što su zahtjevi modernihi evropskih standarda", navodi se u saopštenju iz kabineta Mustafića.

Dodaje se da je Mustafić naglasio potrebu da se maksimalno iskoriste prirodni potencijali koje ima Rožaje, mladi kadrovi koji mogu da odgovore izazovima kojih će biti u narednom periodu i posebno potencijal dijaspore iz ovog kraja koji žive i rade u Zapadnoj Evropi i Turskoj.

"Sa strane parlamenta i vi i ostale lokalne uprave koje rade zakonito i efikasno imaćete punu podršku", rekao je Mustafić.

Nurković je istakao da se od nove uprave opštine Rožaja očekuju rezultati, koji će učiniti život građanima mnogo boljim.

Kako se navodi u saopštenju Nurković je upoznao Mustafića sa ogromnim dugovanjima, kao i viškovom zaposlene radne snage u lokalnoj upravi, kao i institucijama koje su nadležnosti iste.

Bonus video: