Perić: Bojanić da pokaže odgovornost i ozbiljnost

“Ishitrene akcije i manipulacije bilo koje vrste donose korist samo DPS-u i obesmišljavaju opoziciono djelovanje,” ističe Perić
65 pregleda 13 komentar(a)
Srđan Perić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Srđan Perić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.08.2014. 16:26h

Politički direktor Pozitivne Crne Gore Srđan Perić pozvao je Mladen Bojanića da pokaže “odgovornost i ozbiljnost u ovom izuzetno delikatnom trenutku”, jer su članovi partije ušli u svijet politike “zbog građana, a ne zbog lične promocije ili funkcije”.

“Očekujem od kolege Mladena Bojanića da pokaže odgovornost i ozbiljnost u ovom izuzetno delikatnom trenutku, jer mu to priliči i funkciji i godinama. Od neodgovornih postupaka i javne prezentacije stranačkih podjela potrebno je poštedjeti sve one ljude koji su dali najviše stranci, više i od mene i od kolege Bojanića”, navodi se u saopštenju Perića. “Ishitrene akcije i manipulacije bilo koje vrste donose korist samo DPS-u i obesmišljavaju opoziciono djelovanje”.

Politički direktor partije poručio je da je potrebno izbjeći konfrontaciju i svrstavanja članstva, kao i uzajamne optužbe. “Pozitivnoj Crnoj Gori je potreban svaki njen član, bez dijeljenja, prebrojavanja, svađanja i protjerivanja iz stranke”.

Potpredsjednik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić tvrdi da mu je lider Darko Pajović u decembru nudio da preuzme vođenje stranke, nakon lošeg rezultata na lokalnim izborima na Cetinju, ali da je on tražio da se to riješi na kongresu.

Bojanić je istakao da sa Pajovićem nije u sukobu zbog želje da upravlja strankom, ali da neće odustati od zahtjeva da se vanredni kongres zakaže do kraja oktobra.

Bonus video: