Zeković: SDP u Kolašinu nije počeo pregovore ni sa kim

“Visok stepen saglasnosti o formiranju lokane vlasti DPS i SDP se ne odnosi na Kolašin"
4 komentar(a)
Bojan Zeković, Foto: SDP
Bojan Zeković, Foto: SDP
Ažurirano: 26.06.2014. 10:40h

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) u Kolašinu nije počeo pregovore ni sa jednim političkim subjektom o formiranju vlasti i neće to ni činiti dok se ne objave konačni rezultati izbora, kazao je odbornik te partije Bojan Zeković.

On je pojasnio,da pregovarački tim koji predvodi potpredsjednik Rifat Rastoder razgovara sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) oko formiranja vlasti u Baru, Bijelom Polju i Pljevljima.

“Visok stepen saglasnosti o formiranju lokane vlasti DPS i SDP se ne odnosi na Kolašin. Predsjedništvo SDP je dalo mandat OO Kolašin da samostalno vodi pregovore oko konstituisanja vlasti u Kolašinu, poštujući programske principe i poruke koje smo saopštavali u kampanji, što ćemo i učiniti kada budemo konačno završili izborni process u čuvenoj Đuđevini" rekao je Zeković.

On je kolegama iz Pozitivne Crne Gore poručio da bi trebalo, kako je kazao, “da medijsku aktivnost po pitanju Kolašina usklade sa predizbornim aktivnostima."

“Kolege iz Pozitivne bi trebalo da izbjegavaju da saopštavaju nezvanično ono što niko od njih neće da potpiše javno, jer za to nema razloga”, rekao je Zeković.

Bonus video: