Sukob Medojević i poslanika DPS-a: Mafija vlada Crnom Gorom

“To znači da mafija vlada Crnom Gorom, uz podršku DPS-a", kazao je Medojević
102 pregleda 81 komentar(a)
Ažurirano: 17.06.2014. 19:00h

Rasprava o Predlogu zakona o potvrđivanju Dodatnog dopunskog protokola Sporazuma između država ugovornica Sjevernoatlantskog ugovora i ostalih učesnica Partnerstva za mir, našla se u sjenci sukoba i salvi uvreda između lidera PzP-a Nebojše Medojevića i poslanika DPS-a.

Obraćajući se Miodragu Vukoviću, Medojević je kazao da u zadnjem izvještaju o napretku piše da organizovani kriminal ima upliv u javni i privatni sektor.

“To znači da mafija vlada Crnom Gorom, uz podršku DPS-a. Ja vas optužujem da vi niste DPS, nego političko krilo organizovanog kriminala”, kazao je Medojević, na šta mu je Zoran Jelić poručio da se “obrati nadležnim zdravstvenim organima za pomoć”.

“Da mene neko naziva da sam dio političkog krila organizovanog kriminala, ja mu samo mogu odgovoriti da laže kao pašče, kao pseto”, kazao je Milorad Vuletić, na šta mu je Medojević kazao:

“Pođi na Sveti Stefan pa to reci Branu Mićunoviću”.

Ministarka odbrane Milica Pejanović-Đurišić kazala je da se tim dokumentom dodatno jačaju veze i unapređuje saradnju sa NATO-om. Predstavnici opozicionih stranaka, koje se protive članstvu u NATO, smatraju da bi predlog zakona predstavljao još jedan pokušaj vlasti da se približi članstvu u Alijansu, ali bez ispunjavanja ključnih standarda kao što su vladavina prava i reforma bezbjednosnih službi.

Galerija

Bonus video: