Kolašinski DPS: SNP nasilničkim ponašanjem pokušala da ugrozi regularnost izbora

"Veliki procenat izlaznosti građana Kolašina na izborima je pokazao demokratsku zrelost u opštini"
4 komentar(a)
Kolašin, Foto: Wikipedia.org
Kolašin, Foto: Wikipedia.org
Ažurirano: 26.05.2014. 14:19h

Kada su postali svjesni da u Kolašinu neće ostvariti povoljan izborni rezultat, predstavnici SNP-a nijesu mogli uraditi ništa drugo, osim da nasilničkim ponašanjem pokušaju da ugroze regularnost izbora i promijene volju građana, kazali su u OO DPS-a

"Izbornog dana 25.05.2014 godine, grupa pripadnika i simpatizera SNP-a predvođena nosiocem liste (Đuro Milošević) upala je u zgradu bivše „Veletrgovine“ , provalili vrata kancelarije , u kojoj su se nalazili naši aktivisti. Tom prilikom izvršili su lomljenje inventara, maltretiranje pristurnih članova DPS-a, što im nije bilo dovoljno, već su i fizički nasrtali na njih , psovali ih i vrijeđali.

Intervencijom pripadnika policije Kolašin i prisebnošću članova DPS nije došlo do težeg incidenta, koji su željeli da naprave članovi i simpatizeri SNP-a Kolašin", stoji u saopštenju ove partije.

Veliki procenat izlaznosti građana Kolašina na izborima je pokazao demokratsku zrelost u opštini, kazali su u DPS-a.

"Provokacije, nasilničko ponašanje i njihova ikonografija koja je bila prisutna tu veče u Kolašinu najbolje govori da su građani Kolašina napravili pravi izbor, što su takvim snagama u Kolašinu SNP-u i DF dali manjinsku podršku. Smatramo da je to dobro i za građane Kolašina i za Crnu Goru", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: