Lane Gutović: Dobra žena je rijetka i jeftina, sve ostale su poslovna pratnja

"Dobro je što je izabrao baš mene, zato što poklon treba da bude rijedak i jeftin", rekao je Gutović
3074 pregleda 154 komentar(a)
Milan Lane Gutović, Foto: Luka Zeković
Milan Lane Gutović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.05.2014. 11:38h

"Ja sam došao iz Beograda jer sam ja praktično poklon Miga Stijepovića vama. Dobro je što je izabrao baš mene, zato što poklon treba da bude rijedak i jeftin. Sve ostalo je podilaženje. To vam je kao dobra žena. Dobra žena je rijetka i jeftina, a sve ostale su poslovna pratnja", rekao je glumac Milan Late Gutović na završnoj konvenciji koalicije "Za Evropsku Podgoricu- Milo Đukanović" u SC Morača.

Gutović je bio nosilac liste Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice na lokalnim izborima 2009. godine za Opštinu Voždovac.

Okupljene je, između ostalih, pozdravila i reprezentativka Crne Gore u rukometu Katarina Bulatović.

Došao samo da podržim izbor prijatelja

Gutović je, u izjavi dostavljenoj agenciji Mina, naveo da bi to što je rekao mogao da ponovi kada bi bilo neke nade da će kritičari to razumjeti iz drugog puta.

Prema ocjeni Gutovića, u pitanju je sigurno neki nedostatak njegovih kritičara.

"Ili nisu čuli dobro šta sam govorio, ili nemaju "alata" kojim bi shvatili šta sam rekao. U Podgoricu sam došao samo da podržim izbor prijatelja. Nikako nisam iz Beograda došao da vrijeđam časno zanimanje poslovne pratnje bilo kog oblika. Pa ni ovu političku poslovnu pratnju sa kojom upravo polemišem", poručio je Gutović.

Bonus video: