Radulović: U Crnoj Gori će se vijoriti samo zastava slobodne Crne Gore

Regionalni vodovod prošao sedam kilometara kroz Mrkojeviće, "a nema niti jedan priključak za vodu na tom dijelu"
10 komentar(a)
Branko Radulović, Foto: Zoran Đurić
Branko Radulović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.05.2014. 17:41h

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović obišao je sa saradnicima građane Mrkojevića, sa kojima se sastao u kući domaćina Edina Barjaktarevića, saopšteno je iz barskog DF-a. Prema istim navodima, Radulović je Mrkojevićima kazao da je osnovni temelj stvaranja DF jedinstvo i jednakost.

"Uviđajući potrebu pomirenja Crne Gore, u DF postoje pripadnici različitih nacionalnih stuktura. U ovom smislu istina o DF je potpuno drugačija u odnosu na ono što naši protivkandidati navode kako bi dodatno razjedinili crnogorsko društvo. Promjene će se u Crnoj Gori događati brzo, sa mogućim stvaranjem široke koalicije u kojoj će DF biti stožer", rekao je Radulović.

Ističući da DF ima činioce koji štite interese nacionalnih manjina, Radulović je dodao da prema istraživanjima DF ima "konstantnu rastuću podršku građana Bara, Podgorice, ali i cijele Crne Gore, gdje uviđamo i veliku mogućnost daljeg rasta". Radulović je naveo neophodnost promjena vlasti na lokalnom i na državnom nivou, naglašavajući problem političke centralizacije države.

Postoji velika zloupotreba državne vlasti u partijske svrhe i diskriminatorni odnos vlasti prema onima koji ih ne podržavaju, a primjer su i takozvani "izborni asfalti"

Postoji velika zloupotreba državne vlasti u partijske svrhe i diskriminatorni odnos vlasti prema onima koji ih ne podržavaju, a primjer su i takozvani "izborni asfalti".

Mnogi koji ne podržavaju vlast ne mogu da očekuju ono najosnovnije u XXI vijeku, a to je asfaltiran put do kuće, što se da primjetiti i kada je u pitanju put do kuće domaćina Edina Barjaktarevića koji je u izuzetno lošem stanju", naveo je Radulović.

On je dodao da smatra značajnim promjenu vlasti u Crnoj Gori mirnim i demokratskim putem uz prevazilaženje vještački nametnutih podjela od strane vlasti, napominjući da će se u Crnoj Gori vijoriti samo jedna zastava - zastava slobodne Crne Gore.

Miloš Šušter je na ovom skupu naglasio da je regionalni vodovod prošao sedam kilometara kroz Mrkojeviće, "a da nema niti jedan priključak za vodu na tom dijelu", naglašavajući da takav primjer ne postoji nigdje u svijetu. Šušter je naveo da je u Mrkojevićima izgrađeno oko 10.000 kuća, a i pored toga ne postoji ni jedan metar kanalizacione cijevi, pri čemu dosta mještana imaju kuće pored mora "zbog čega je rizik veći jer je na tom prostoru veliki broj septičkih jama".

"Velike kiše ili zemljotresi, koji su karakteristični za ovo područje, mogu da dovedu do izlivanja sadržaja septičkih jama u more, što bi značilo da bi morska obala postala neupotrebljiva za turizam", naveo je Šušter

"Velike kiše ili zemljotresi, koji su karakteristični za ovo područje, mogu da dovedu do izlivanja sadržaja septičkih jama u more, što bi značilo da bi morska obala postala neupotrebljiva za turizam"

"Predmet ovih izbora nije državno pitranje, niti NATO integracije već pitanje vode, puta, radnog mjesta i svega drugoga što je građanima potrebno, a potrebna je i rekonstrukcija glavnog puta kroz Mrkojeviće od Volujice do Kameničkog mosta koji je i dalje u veoma lošem stanju, a glavni je put od graničnog prelaza Sukobin prema Baru. Veliki problemi na putu nastaju ljeti kada ga koriste i preko hiljadu vozila dnevno", rekao je pored ostalog Šušter.

Bonus video: