Performans na Koniku

BDZ: "Izborna ulica" - predizborna manipulacija

Tako su je nazvali jer je asfaltirana pred izbore koji su se održali prošle godine, a proširena prije mjesec dana, a još uvijek nije osvijetljena
12 komentar(a)
Ažurirano: 23.04.2014. 12:35h

Bošnjačka demokratska zajednica (BDZ) napravila je performans u "Izbornoj ulici" kojim kako kažu žele da građane Podgorice podsjete na predizborne manipilacije koje se dešavaju u Glavnom gradu.

"Ovim performansom želimo podsjetiti građane Podgorice na sve predizborne manipulacije lokalne vlasti u Podgorici koje su se izdešavale i da ukažemo na one koje se trenutno dešavaju. Jedna od tih manipulacija je upravo ova ulica koja je stanovnicima Konika poznata kao "Izborna".

Tako su je nazvali jer je asfaltirana pred izbore koji su se održali prošle godine, a proširena prije mjesec dana, a još uvijek nije osvijetljena.

"Samim tim, mi smo je noćas osvijetlili tokom simboličnih 15 minuta i uradićemo to ponovo sjutra. Mnogo je "Izbornih" ulica širom Crne Gore. Zato danas u 19.50h, pozivamo predstavnike, članove svih partija u CG koje smatraju da je dosta nakaradne politike koju sprovodi lokalna vlast u Podgorici prema građanima, da zajedno osvijetlimo cijelu ulicu čiju adresu možete naći na sledećem linku (https://goo.gl/maps/bZ3zn) i tako zajedno pošaljemo poruku javnosti Crne Gore da je Podgorica spremna za promjene, da je dosta krpljenja i šminkanja ulica, kupovine glasova, ucjena..." istakli su iz BSZ.

Galerija

Preporučujemo za Vas