DPS: Mandić i Medojević se upecali u sopstvenu mrežu

"Dolazak Slobodana Radulovića u Beograd da svjedoči o malverzacijama u C marketu..."
37 komentar(a)
Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.04.2014. 11:30h

Andrija Mandić i Nebojša Medojević su mislili da "ako budu dovoljno galamili o navodnim tuđim krađama i zloupotrebama da će njihove kriminalne aktivnosti ostati tajna za javnost", saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

U nepotpisanom saopštenju se navodi da su Mandić i Medojević lovci na krupne ribe koji su se upecali u svoju mrežu.

"Dolazak Slobodana Radulovića u Beograd da svjedoči o malverzacijama u C marketu iz kojih su Mandić i Medojević izašli teži za 5 miliona eura, predstavlja novu fazu u otkrivanju uloge crnogorske opozicije u političkim, parapolitičkim i kriminalnim aktivnostima sa namjerom da se Crnoj Gori ne dozvoli pravo na referendum o nezavisnosti.

Iako su se funkcioneri Demokratskog fronta opirali tvrdnjama da nijesu čekali u holovima i predkabinetima da prime apanaže od svojih finansijera protiv kojih se sprovode krivični i sudski postupci, u odnosu na nove okolnosti biće u vrlo neprijatnoj situaciji.

I to ne mislimo na političku, jer im građani ionako ništa ne vjeruju. Za njih će biti vrlo složeno kako da se pred istražnim organima suprostave ubjedljivim činjenicama", navodi se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: