DPS: Daniloviću, ostavi se dekorisanja kuća - prebroj glasove

„Kako to da je prilikom posjeta najviših državnika našoj zemlji Vujanović domaćin, a ne kandidat Danilovića?"
8 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.04.2014. 14:36h

Podgorici treba odgovoran, posvećen i uspješan čovjek koji će se svakodnevno boriti za bolji život građana, a Demokratska partija socijalista (DPS) ima takvog, poručeno je iz te stranke.

Iz DPS-a je saopšteno da, nakon godinu, Miodrag Lekić i Goran Danilović još broje tri odsto glasova sa predsjedničkih izbora.

„Da su ih prebrojali vidjeli bi da je Lekić ipak izgubio. Međutim, Danilović i dalje ubjeđuje Lekića da je pobjednik. Nekad smo mislili da se Daniloviću pokvario digitron, ali sada vidimo da je bio zauzet dekoracijama kuća na Žabljaku i Đuđevini, pa gura Lekića na kraju radnog staža da se predstavlja predsjednikom države“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, ostaje enigma kako to da su sve demokratske države svijeta čestitale pobjedu Filipu Vujanoviću, a ne Lekiću, ako je on pobijedio.

„Kako to da je prilikom posjeta najviših državnika našoj zemlji Vujanović domaćin, a ne kandidat Danilovića? Iako postoje vrlo ozbiljne opomene pravnika da Lekić ne može biti kandidat za gradonačelnika Podgorice, zbog toga što ove godine stiče zakonski uslov koji podrazumijeva obaveznan u penziju ili volontiranje, Lekić je i dalje spreman da uđe u borbu za funkcije“, kazali su iz DPS-a.

Lekić želi, kako su dodali, nakon što je poražen kao kandidat za premijera, zatim za predsjednika države, „kad mu Danilović prebroji glasove, volonterski da obavlja odgovrne poslove gradonačelnika Glavnog grada, a i istovremeno da se predstavlja predsjednikom države“.

„Ambcija ili nezasitost, zavisi kako ko tumači, nedovoljne su karakteristike volontera da radi u interesu građana Podgorice. Podgorici treba odgovoran, posvećen i uspješan čovjek koji će cijelog sebe davati za bolji život građana. DPS ima takvog“, zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: