Gusinje: DPS uvjeren u pobjedu na majskim izborima

Izbornoj konferenciji DPS-a u Gusinju prisustvovali su član Predsjedništva Miodrag Bobo Radunović, te članovi Izvršnog odobra DPS Crne Gore Mirsad Mulić i Drago Čantrić
59 pregleda 10 komentar(a)
Gusinje, Foto: Aida Skorupan
Gusinje, Foto: Aida Skorupan
Ažurirano: 30.03.2014. 13:18h

Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Gusinja održana je juče u najmlađoj opštini u Crnoj Gori. Izbornoj konferenciji je prisustvovalo 125 delegata, a na konferenciji je izabran Opštinski odbor DPS-a Gusinje od 83 člana, saopšteno je iz te partije.

Na konstitutivnoj sjednici Opštinskog odbora koja će biti održana za nekoliko dana biće izabran predsjednik DPS-a Gusinja.

Izbornoj konferenciji DPS-a u Gusinju prisustvovali su član Predsjedništva Miodrag Bobo Radunović, te članovi Izvršnog odobra DPS Crne Gore Mirsad Mulić i Drago Čantrić.

Na konferenciji je bilo riječi o ulozi DPS-a u obnovi statusa opštine Gusinje, te saopšteno uvjerenje u ostvarivanje dobrog izbornog rezultata na lokalnim izborima u maju.

"Podrška Gusinjana politici DPS-a koju smo zavrijedili posvećenošću težnjama građana Gusinja, i vizija za iskorišćavanje svih potencijala Gusinja koju imamo, daje nam optimizam da vjerujemo da ćemo formirati vlast u Gusinju i time raditi na ostvarivanju zacrtanih ciljeva, ideja i razvojnih projekata, a na dobrobit svih građana Gusinja i Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Bonus video: