Beranski DPS: DF i SNP počeli kampanju za novi poraz

Do prije nekoliko dana SNP i DF su se čašćavali epitetima: sramnim, potkupljivim, neistinitim, štetnim i podmuklim. Možda bi im trebalo odati priznanje kako su "ozdravili"
12 komentar(a)
Berane, Foto: Wikipedia
Berane, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 08.02.2014. 12:41h

Nezdrava koalicija koju su u Beranama oformili Demokratski front (DF) i Socijalistička narodna partija (SNP) počela je kampanju za novi politički poraz, saopšteno je iz Demokratske partije socijalsita (DPS).

„Nije prvi put da naši oponenti sebi daju imena koja im ne priliče, ali naziv njihove koalicije u Beranama predstavlja vrhunac pretencioznosti. Davanjem imena "zdravo" političkom savezu koji vrijeđa, ponižava, ruši i protivi se interesima Crne Gore napravili su, čak i za njih, neponovljiv nonsens“, kaže se u saopštenju beranskog odbora DPS-a.

Kako su naveli, ta koalicija iz "zdravog" naziva izbrisala je Miodraga Lekića, „jer su se razboljeli nakon rezultata na Cetinju i u Mojkovcu, kada je u nazivu izbornih listi bilo mjesta za njihovog formalnog lidera“.

Iz DPS-a su kazali da o imenu predsjednika SNP-a na izbornoj listi u Beranama nije bilo ni govora.

„Glavni odbor njegove stranke nije ni zasjedao ovim povodom, a po statutu je morao, osim ako to nijesu radili u ilegali. Do prije nekoliko dana SNP i DF su se čašćavali epitetima: sramnim, potkupljivim, neistinitim, štetnim i podmuklim. Možda bi im trebalo odati priznanje kako su "ozdravili" za svega nekoliko dana“, navodi se u saopštenju.

U DPS-u smatraju da je DF-SNP nezdrava koalicija.

„ Ona može biti samo, kako sami sebe nazvaše, štetna za multinacionalno i multivjersko Berane.

Sve što narušava harmoniju i suživot Crnogoraca, Srba, Bošnjaka i Muslimana u Beranama je nezdravo i neće dobiti podršku građana na izborima“, zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: