Stijepović neće biti nosilac liste DPS-a

"I ovaj put će, kao i ranije, jednako pogoditi, i oko personaliteta, i oko programa..."
56 pregleda 20 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Vesko Belojević
Slavoljub Stijepović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 05.02.2014. 21:13h

Gradonačelnik Miomir Mugoša demantovao je tvrdnje Pokreta za promjene (PZP) da će ministar prosvjete Slavoljub Stijepović na sljedećim izborima u Glavnom gradu biti nosilac liste DPS-a.

“Pogledajte u arhivama oko tih persona (PZP) koje pominjete, šta su sve izjavljivali prije pet godina. Svaki put pogode jednako, a tako će biti i ovoga puta. I oko personaliteta, i oko programa”, kazao je Mugoša “Vijestima”.

On je ocijenio da takvi razgovori sa samim sobom uveseljavaju političku javnost, a da im u tome pomažu mediji.

Istakao je da će njegova partija razgovarati sa svima koji žele “da rade i partipiciraju u vršenju vlasti" u Glavnom gradu, ne preciziravši ko bi mogao da bude koalicioni partner DPS-a.

Mugoša je kazao da je DPS na prethodnim izborima 2010. godine nastupao u koaliciji sa Liberalnom partijom (LP) I Bošnjačkom strankom (BS), naglasivši da će zbog toga prvo sa njima razgovarati o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u aprilu.

On je ocijenio da je pomenuta koalicija jedina imala program za razvoj Podgorice, dok su ostali obilazili gradilišta i govorili kako bi brže i bolje radili od aktuelne vlasti.

Bonus video: