DF i SNP: Smjena vlasti u Beranama je neminovna

Prema njihovim riječima, ono što DPS niti pokušava, niti možete demantovati jeste činjenica da se služe lažnim obećanjima i da koriste službena auta u propagandne svrhe
4 komentar(a)
Berane, Foto: Wikipedia
Berane, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 25.01.2014. 17:53h

Demokratski front (DF) i Socijalistička narodna partija (SNP) poručili su Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da prestane sa zloupotrebama i konačno prizna da je, kako su naveli, smjena vlasti u Beranama neminovnost.

Poslanik DPS-a i direktor beranske Elektrodistribucije, Saša Pešić, negirao je tvrdnje DF-a i SNP-a da DPS zloupotrebljava državne resurse i da on obećava građanima otpis dugova za struju, navodeći da se računi moraju platiti u Osnovnoj jedinici Snabdijevanje u Beranama, a nikako u Elektrodistribuciji.

U reagovanju beranskih odbora DF-a i SNP-a ocjenjuje se da je njihovo jučerašnje saopštenje „očigledno pogodilo u metu“.

„I toliko ražestilo Pešića, da je svu oštricu svoga demantija bazirao na tome da građani plaćaju struju u Osnovnoj jedinici Snabdijevanje u Beranama, a ne u Elektrodistribuciji. Stručno, gospodine Pešiću, nema šta“, naveli su iz DF-a i SNP-a.

Prema njihovim riječima, ono što DPS niti pokušava, niti možete demantovati jeste činjenica da se služe lažnim obećanjima i da koriste službena auta u propagandne svrhe.

„I da, svjesni svog političkog kraja, ne birate sredstva, da, ako ne možete zadržati vlast u Beranama, pravite makar buku prividnog rada i zasluga za taj rad“, dodaje se u reagovanju.

Navodi se da građani Berana vrlo dobro znaju da im je DPS „po ko zna koji put izgradio aerodrom, dvije sportske hale, oživio propalu privredu i još mnogo toga“.

„A jedina je istina da ste dovezli smeće na Vasove vode i otrovali građane vodom. Sve je to samo dio razloga što ćete uskoro vratiti ključeve vlasti u ruke onih koji uistinu hoće i žele da rade u interesu građana Berana, a to je upravo koalicija na čelu sa ovim političkim subjektima“, kaže se u reagovanju.

Iz DF-a i SNP-a su poručili da ovoga puta neće proći navodna briga DPS-a za sugrađane, i stalno prisustvo ministra zdravlja Miodraga Radunovića koji, kako su naveli, zloupotrebljavajući svoju funkciju i državne resurse, po starom dobrom običaju pokušava da obmane građane.

„Radunović, umjesto da se bavi svojim Ministarstvom koje nikad nije bilo u gorem stanju, koje optužuju za razne stvari a koje se finansira iz džepova građana Crne Gore, šeta po Beranama i priča priče svojim dojučerašnjim sugrađanima, pokušavajući da ih ubijedi u nešto što je nemoguće“, tvrde iz DF-a i SNP-a.

Međutim, kako su naveli, ni to neće spriječiti odlazak DPS-a sa vlasti u Beranama.

„Na kraju vam još jednom, gospodo iz DPS-a, poručujemo da prestanete sa zloupotrebama i konačno i sami priznate ono čega su svi svjesni, ne samo u našem gradu,a to je činjenica da je smjena vlasti u Beranama neminovnost“, zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: