Pešić: DF i SNP neodgovorno pokušavaju da sebi naprave alibi

Poslanik DPS-a tvrdi DF i SNP prozivaju čovjeka koji ne postoji u Elektrodistribuciji Berane
286 pregleda 1 komentar(a)
Saša Pešić, Foto: Luka Zeković
Saša Pešić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.01.2014. 14:57h

Kad god im postane jasno da gube još jedne izbore, Demokratski front i Socijalistička narodna partija se, oslone na to da će uspjeti da se provuku sa još jednom neistinom, smatra poslanik Demokratske partije socijalista Saša Pešić.

"Lažne tvrdnje o nekakvim izmišljenim obećanjima otpisa dugova za električnu energiju, samo su njihovo međusobno pravdanje pred neminovni izborni poraz koji im slijedi 9. marta. Poučeni iskustvom sa novembarskih lokalnih izbora, kada su ujedinjeni DF i SNP u Mojkovcu pretrpjeli nezapamćeni debakl, i svjesni da ih isto čeka uskoro u Beranama, neodgovorno pokušavaju sebi da naprave alibi pred građanima", navodi se u saopštenju Pešića.

On tvrdi DF i SNP prozivaju čovjeka koji ne postoji u Elektrodistribuciji Berane.

"Saša, a ne Aleksandar, Pešić je direktor Elektrodistribucije Berane.

Osim toga, partije koje se toliko dugo bezuspješno bore za vlast, nijesu za sve ove godine uspjele da nauče kako funkcionišu vitalni državni sistemi i šta je u njima čija nadležnost. Ako je bilo ko od njih od 2005. godine na ovamo platio račun za struju, morao je to učiniti u OJ Snabdijevanje u Beranama, nikako u Elektrodistribuciji Berane.

Sa takvim „stručnim“ znanjima neće upravljati ni skupštinom stanara u zgradi, a kamoli gradom kakav je Berane, posebno ne ako uz neznanje neizostavno ide i laž, kao u slučaju unaprijed propalog saveza DF i SNP", navodi se u saopštenju.

Za razliku od njih, kako se navodi, DPS će nastaviti da vodi odgovornu politiku i slijediti interese građana.

"Iluzija je da će zbog formiranje opštine Petnjica opozicija uvećati šanse za ugrožavanje političke dominacije DPS-a. Možda će im poruka koju će im 9. marta poslati multietničko i multinacionalno Berane biti prekretnica, pa da konačno počnu biračima nuditi odgovornu politiku i konkretna rješenja, a ne izmišljine priče o svojoj konkurenciji", zaključuje se.

Bonus video: