SNP Ulcinj: DPS i Forca nam "izjavljuju ljubav" da bi kamuflirali svoj loš rad

SNP smatra da dobro Ulcinja i njegovih građana treba da je svima na prvom mjestu.
4 komentar(a)
Ulcinj, Foto: V.Velimirović
Ulcinj, Foto: V.Velimirović
Ažurirano: 20.01.2014. 15:03h

Socijalistička narodna partija (SNP) uvijek je kritikovala ono što nije dobro i nudila rješenja brojnih problema Ulcinja i to će činiti i ubuduće jer, kako su naveli, prosperitet tog grada i njegovih građana treba svima da je na prvom mjestu.

Iz ulcinjskog SNP-a su kazali da, kako se bliži kraj izborne kampanje tako se sa svih strana napada SNP.

„U pokušaju revitalizovanja svojih snaga u biračkom tijelu u Ulcinju, Demokratska partija socijalista ne preza ni od javnih izliva „ljubavi“ prema SNP-u, nudeći koaliciju za svoj spas.

Sa druge strane, predstavnici do sada vladajuće Force javno su se pokajali što ranije nijesu prepoznali pravog partnera u SNP-u“, piše u saopštenju.

Oni se pitaju da li i jedni i drugi to čine kako bi pokušali da nanesu štetu SNP-u, „ili su napokon otvorili oči i shvatili da je SNP partija časnih, sposobnih i poštenih ljudi koji misle i žele dobro ovom gradu, podjednako za sve građane, bez obzira na bilo koju vrstu različitosti“.

SNP smatra da dobro Ulcinja i njegovih građana treba da je svima na prvom mjestu.

„Trebalo bi da nam je drago to što se svi otimaju o nas, ali ta njihova „ljubav“ zapravo je pokušaj da se kamuflira činjenica da su jedni imali vlast i ojadili Ulcinj, drugi izigravaju opoziciju, a šuruju s vlašću, a treći svoju politiku zasnivaju na pokušajima da nanesu štetu SNP-u“, ocijenjeno je iz te partije.

Oni su kazali da je jedino SNP svih godina bila dosledna svom Programu, Statutu i imenu.

„Građani Ulcinja znaju da je SNP uvijek kritikovala ono što nije dobro, i nudila rješenja brojnih problema Ulcinja i njegovih građana. To ćemo raditi i ubuduće jer Ulcinj i Ulcinjani zaslužuju bolje“, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, SNP-u nije potrebna nikakva koalicija da bi bila u vlasti zarad vlasti.

„Potpuno je jasno sa kim SNP može razgovarati, isto kao što je jasno sa kim ne može, imajući u vidu jasne principe i pravila zapisane u Statutu i Programu naše Partije. Jedinu koaliciju ćemo praviti sa narodom. I uvijek ćemo, kao i do sada, biti glas naroda“, zaključili su iz SNP-a.

Bonus video: