Pozitivna poziva Pljevljake da aktuelni režim pošalju u prošlost

U nadi da će ova 2014. biti pozitivna, Pozitivna Crna Gora u Pljevljima čestita Novu godinu i Božićne praznike.
9 komentar(a)
Pozitivna CG, Foto: PCG
Pozitivna CG, Foto: PCG
Ažurirano: 05.01.2014. 11:18h

Za nama je teška godina koju su obilježili loši ekonomski potezi Vlade Crne Gore kao i stalni nameti na i onako osiromašene građane.

Regionalni razvoj države je samo mrtvo slovo na papiru jer je vladajućoj eliti i dalje prioritet - razvoj Podgorice i pojedinih primorskih opština dok je na sjeveru sve više ugašenih preduzeća, nezaposlenih građana, bijede i siromaštva…

Stalno iseljavanje, sve starije stanovništvo, alarmantna ugroženost životne sredine, zdravsteni problemi građana – su postali svakodnevnica kojom se mogu dičiti Pljevlja.

Posebno je zabrinjava nebriga državnih organa za grad, koji sve brže umire bez obzira što predstavlja stub ekonomije Crne Gore.

Ponižavajuće je sa koliko indolentnosti država ne reaguje na sve alarmantniju ekološku ugroženost Pljevalja gdje skoro svako dijete ima pluća čovjeka od 50 godina.

U toj borbi za goli život i prava na čisti vazduh i vodu, Pljevljaci su dočekali i ovu godinu.

Zbog svega toga krajnje je vrijeme da građani Pljevalja u 2014 godini na predstojećim izborima jedinstveno pokažu da je dosta lažnih obećanja i da je vrijeme da izaberu zdraviju budućnost a odnarođeni režim konačno pošalju u prošlost.

U nadi da će ova 2014. biti pozitivna, Pozitivna Crna Gora u Pljevljima čestita Novu godinu i Božićne praznike.

Bonus video: