Milić: U Podgorici će biti kako mi kažemo

Milić je istakao da se već vidi da su priče ostatka opozicije o izlasku Socijaldemokratske partije i njenog lidera Ranka Krivokapića iz vlasti izgubile smisao.
66 pregleda 29 komentar(a)
Srđan Milić, SNP, Foto: Vesko Belojević
Srđan Milić, SNP, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 31.12.2013. 14:46h

Na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici biće onako kako kaže Socijalistička narodna partija SNP i pod tim uslovima su dobrodošli svi koji žele sa nama u koaliciju , kazao je predsjednik te partije, Srđan Milić.

Milić je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu koji priređuje OO SNP Glavnog grada, poručio da na ovu partiju prije izbora svi vrše napade, a nakon njih svi žele da budu sa njom.

"Kad god da budu izbori i u Podgorici i u bilo kojem gradu u Crnoj Gori, mi smo im naredni. Ko hoće s nama, dobro je došao, ko neće s nama, a hoće da nas opanjkava, imaće priliku da dobije deset puta više nego što je nama dao. Zadužili su nas i jedni i drugi, ali da ne bi bilo tu gradacije, najduže i najviše nas je tu zadužio DPS. Zadužio nas je da vratimo ono što smo izgubili svi. Izgubili smo zajedno 16 godina lijepoga života, izgubili smo državu, izgubili smo radna mjesta, izgubili smo, možda u određenom smislu, i mogućnost da se borimo za budućnost naše djece, kazao je Milić.

Milić je istakao da se već vidi da su priče ostatka opozicije o izlasku Socijaldemokratske partije i njenog lidera Ranka Krivokapića iz vlasti izgubile smisao.

"Je li na to spala opozicija u Crnoj Gori, je li na to spao onaj slobodarski pokret koji je nastao, ne zbog mržnje prema nekome, nego zbog želje da živimo zajedno sa bratskom Srbijom, da sačuvamo Jugoslaviju, da se borimo da nam bude šire nego što je bilo. Pa sad treba da čekamo jednoga koji je za 16 godina, sa sedam poslanika, uspio da promijeni identitet Crne Gore. Zašto je ćutao? Ćutao je da bi drugi krali, a njegova misija je bila da bude veći Crnogorac i od Njegoša i od Svetog Petra Cetinjskog. Ti koji se mjere sa Njegošem i sa Svetim Petrom Cetinjskim , nikada Crnogorci nijesu ni bili, nego su bili samo oni koje je interes vodio u životu. Zato mi je drago da nijedan od tih ne pripada SNP-u“, istakao je Milić.

Bonus video: