Vujanović građanima poželio dobro zdravlje, lično i porodično zadovoljstvo

Vujanović je kazao da je ova godina bila i godina nastavka zaustavljenih i otpočinjanja novih investicija
0 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Danijela Lasica
Filip Vujanović, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 31.12.2013. 18:44h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović kazao je "da je 2013. godina, godina koju ćemo pamtiti po jubilejima ,integracionim i investicionim uspjesima i realnoj nadi za bolje naredne godine".

"Ove godine smo obilježili dva vijeka rođenja Petra II Petrovića Njegoša. Sedam decenija Zemaljskog antifašistikog vrijeća Crne Gore i Boke kojim je počela nepravedno ukinuta državnost. Intezivno smo vodili pregovore sa EU. Očekujemo da ako naredni samit NATO-a bude samit proširenja, da će Crnoj Gori uputiti poziv za članstvo", sublimirao je Vujanović ukratako godinu za nama, u novogodišnjoj čestitici građanima Crne Gore.

Vujanović je kazao da je ova godina bila i godina nastavka zaustavljenih i otpočinjanja novih investicija, te da se nastavio niz sportskih uspjeha i promocija bogate kulturne baštine.

"Poštovani građani, naredni dani biće posvećeni porodičnim i okupljanjima prijatelja. Oni koji nijesu su nama su u našim mislima uz najbolje želje. Prije svega mislim, na naše vojnike u mirovnim misijama u Avganistanu. Takođe iskazujemo poštovanje našim diplomatama i privrednicima u svijetu. Na samom kraju, ali najvažnije svima želim dobro zdravlje, lično i porodično zadovoljstvo, ljubav i toleranciju, kako bi Nova 2014. bila ispunjena srećom", kazao je Vujanović.

Krivokapić: Posvetimo se borbi za solidarnost i pravednost

Predsjednik Skupštine, Ranko Krivokapić rekao je da je 2013. bila godina puna izazova i pozvao da se u 2014. jačaju napori za izgradnju socijalnog i pravednog društva.

"Poštovani, na izmaku smo godine koja je po mnogo čemu bila teška i tražila od nas punu predanost. Vjerujem da smo pokušali dati najviše od sebe u odgovoru na brojne izazove. Neka vam 2014. bude godina dobrog zdravlja, ljubavi i mira. Budimo zajedno posvećeni borbi za solidarno i pravedno društvo. Želim da vam novogodišnji praznici i svi blagdani zasijaju iskrama porodičnih i prijateljskih toplina. Srećna vam nova 2014. godina". kazao je Krivokapić.

Bonus video: