Dragan Koprivica: SNP može raspolagati mojim mandatom

On je dodao da je motiv za ovakav potez i njegova želja da partija što prije napravi izmjene u poslaničkom klubu
204 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Koprivica, Foto: Facebook
Dragan Koprivica, Foto: Facebook
Ažurirano: 04.10.2013. 15:47h

U saopštenju koje je potpisao, Dragan Koprivica stavio je do znanja rukovodstvu SNP da Glavni odbor može u potpunosti raspolagati njegovim mandatom.

"Ovim obavještavam rukovodstvo i Glavni odbor SNP Crne Gore, zbog određenih dilema, koje se iznose u toj partiji, da SNP može u potpunosti raspolagati mojim mandatom na poslaničkoj listi, te da tim povodom ne pravim, niti ću praviti bilo kakvu prepreku za proces rotacija u poslaničkom klubu SNP-a, koji traje koliko traje, uz probijanje svih realnih rokova i čvrstih obećanja iz vrha te partije".

On je u saopštenju napomenuo da je na svim sjednicama iskazivao zadovoljstvo poslaničkom kandidaturom.

"Rukovodstvu SNP-a je, inače, u potpunosti poznato da sam i na svim sjednicama Glavnog odbora iskazivao zadovoljstvo što sam bio poslanički kandidat, te da nikad nijesam pravio bilo kakve probleme oko svoje pozicije na poslaničkoj listi.

Istovremeno obavještavam SNP, kao što sam obavijestio i Milana Kneževića, da me poslanički mandat ne interesuje, što je neka vrsta izuzetka, koji potvrdjuje pravilo da je Crna Gora zemlja čuda".

Koprivica je dodao da je motiv za ovakav potez i njegova želja da partija što prije napravi izmjene u poslaničkom klubu.

"Ova izjava predstavlja i rezultat želje da SNP, posle maratonskih odlaganja, i guranja pod tepih, konačno nekako uspije da napravi izmjene u svom poslaničkom klubu, i da se u tom kontekstu moje ime, i pozicija na poslaničkoj listi te partije, ne koriste kao povod za dalja odlaganja oko formiranja novog sastava poslaničkog kluba.

Stoga, što se mene tiče, odluku o rotaciji u poslaničkom klubu Glavni odbor SNP može mirno i bez problema sprovesti već i u ponedjeljak, kad SNP ionako ima svoju redovnu sjednicu GO, ako ovo moje saopštenje ne promijeni tajming sjednice", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: