Milić prozvao Krivokapića: Jadna je zemlja ako od njega zavisi

Milić je rekao i da od vanrednih parlamentarnih izbora nema ništa
84 pregleda 13 komentar(a)
Srđan Milić, SNP Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Srđan Milić, SNP Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 23.09.2013. 07:02h

Predsjednik SNP-a Srđan Milić poručio je sinoć iz Danilovgrada da je jadna Crna Gora ako zavisi od šefa parlamenta Ranka Krivokapića.

„Ako neko misli da ćemo matematičkim zbirom doći do nove vlasti u Crnoj Gori grdno se vara. Moraće Krivokapić da odgovori na malo pitanja. Pošto vidim da se u javnost šalje poruka da sve zavisi od Ranka, moj lični stav je - jadna je Crna Gora ako zavisi od Ranka“, rekao je Milić u Danilovgradu, gdje je prisustvovao izbornoj sjednici Opštinskog odbora te partije.

Milić je rekao i da od vanrednih parlamentarnih izbora nema ništa.

”Da se Krivokapić i Đukanović raziđu? Vezuju njih direktorska mjesta, vezuju ih funkcioneri“, kazao je on.

Lider SNP-a osrvnuo se i na posljednje predsjedničke izbore, ističući da kandidat opozicije Miodrag Lekić, članovima i simpatizerima SNP-a, treba da se zahvali na pobjedi u Daniovgradu.

Dodao je i da je tokom tih izbora, za razliku od opunomoćenog prestavnika SNP-a, u OIK-a u Danilovgradu predstavnik Miodraga Lekića nije podržao njegov prigovor na rezultate izbora.

Predsjednik SNP-a govorio je i o ustavnim promjenama, ističući da u tužilaštvu i sudstvu nema sreće ako se ne promjeni vlast.

„Na žalost, jedan broj sudija i tužilaca ima autocenzuru. Iako ga niko ništa ne pita oko toga svega, on smatra da postoji veliki brat koji to posmatra i pametnije mu je da on to presudi onako kako vlast hoće“, rekao je Milić, poručujući da treba poštovati princip da niko nije iznad zakona.

SNP je juče izabrao novi Opštinski odbor od 56 članova, od čega je 60 odsto novih lica.

Jednoglasno je za predsjednika ponovo izabran Spasoje Kovačević, koji je i do sada obavljao dužnost predsjednika OO SNP Danilovgrad

Bonus video: