MRSS: URA da se kloni teških riječi koje nanose štetu Purišiću i ministarstvu

Iz Ministarstva rada i socijalnog staranja navode da ministar Purišić po stupanju na dužnost decembra 2016- nije zatekao ovo vozilo u Ministarstvu jer je već ranije "došlo do razmjene putničkih vozila"
1 komentar(a)
auto Kemal Purišić, Budva, Foto: URA
auto Kemal Purišić, Budva, Foto: URA
Ažurirano: 23.07.2018. 14:12h

Ministarstvo rada i socijalnog staranja ostaje pri ranije iznesenim stavovima, da vozilo marke Mercedes E280, registarskih oznaka PG CG 200, nije vozilo u posjedu ovog resora, navodi se u reagovanju ministarstva na tvrdnje Građanskog pokreta URA.

Iz Ministarstva rada i socijalnog staranja navode da ministar Purišić po stupanju na dužnost decembra 2016- nije zatekao ovo vozilo u Ministarstvu jer je već ranije "došlo do razmjene putničkih vozila".

Oni su pozvali URA-u "da se kloni krupnih i teških riječi kojima se nastoji nanijeti šteta lično ministru Purišiću i instituciji koju predstavlja".

"Lista vozila koju smo ranije dostavili javnosti, a koja se nalazi i na zvaničnoj stranici ministarstva, je konačna lista službenih vozila koja se koriste za potrebe Ministarstva rada i socijalnog staranja", zaključeno je u saoptenju Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Bonus video: