DPS: Na lokalnim izborima biće potvrđen naš autoritet

U partiji vjeruju da će njihovom pobjedom u sve tri opštine biti obezbijeđen nastavak unapređenja kvaliteta života
0 komentar(a)
DPS Kongres, Foto: Savo Prelević
DPS Kongres, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.09.2013. 19:20h

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore, na večerašnjoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, izrazilo je uvjerenje da će 16. novembra DPS potvrditi svoj politički rejting i osvojiti vlast u Petnjici, Mojkovcu i Cetinju.

U partiji, kako su saopštili, vjeruju da će njihovom pobjedom u sve tri opštine biti obezbijeđen nastavak unapređenja kvaliteta života građana u tim sredinama.

"Inicijalne odluke o eventualnim predizbornim koalicijama na lokalnim izborima u Petnjici, Mojkovcu i na Cetinju donijeće opštinski odbori DPS-a u ove tri opštine, saglasno Statutu partije", navodi se u saopštenju partije.

Predsjedništvo DPS-a dalo je podršku svojim poslanicima da nastave sa aktivnim doprinosom u implementaciji održivih preporuka koje je uputio OEBS, prateći izborne procese u Crnoj Gori.

"S obzirom na koalicioni kapacitet DPS-a i spremnost da sa svojim partnerima nastavi da dijeli programske ciljeve i odgovornost za njihovu realizaciju, Predsjedništvo očekuje dinamičnije sprovođenje međusobno preuzetih koalicionih obaveza", zaključuje se.

Bonus video: