Popović i Martinović kandidati za predsjednika LP

Prema riječima Zdravka Šoća, LP je na današnjem predsjedničkom kolegijumu u Podgorici usvojila Prijedlog izmjena i dopuna Statuta i Programa partije
58 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 30.08.2013. 15:40h

Za predsjenika Liberalne partije (LP) kandidovali su se sadašnji lider Andrija Popović i Dragutin Martinović iz Bara, saopšteno je iz te partije.

Prema riječima portparola LP Zdravka Šoća, ta partija je na današnjem predsjedničkom kolegijumu u Podgorici usvojila Prijedlog izmjena i dopuna Statuta i Programa Liberalne partije.

Usvojeni su i predlog odluke o broju i načinu izbora članova koje kandiduju Opštinski i Inicijativni odbori i predlozi deklaracija o dijaspori, podsticaju razvoja sjevera Crne Gore, genetički modifikovanim organizmima i o ekonomskom razvoju Crne Gore.

“Predsjednički kolegijum je konstatovao da su u predviđenom roku pristigle dvije kandidature za predsjednika LP i to kandidatura dosadašnjeg predsjednika, Andrije Popovića, i kandidatura Dragutina Martinovića iz Bara”, naveo je Šoć.

On je dodao da će se predsjednički kolegijum predložiti Glavnom odboru LP da usvoji Zaključke predsjedničkog kolegijuma.

Bonus video: