Pozitivna formirala Inicijalni odbor u Petnjici

Stranka u Petnjici očekuje rezultat koji će potvrditi njenu relevatntnost u bihorskom kraju", saopšteno je iz Pozitivne
8 komentar(a)
Pozitivna CG, Foto: PCG
Pozitivna CG, Foto: PCG
Ažurirano: 29.08.2013. 11:33h

Pozitivna Crna Gora osnovala je Inicijalni odbor u Petnjici koji će, kako je saopšteno iz te partije, raditi na formiranju budućeg Opštinskog odbora stranke.

Koordinator Inicijalnog odbora Pozitivne Crne Gore u Petnjici je Nihad Kršić, a stranka će se u svom djelovanju prvenstveno fokusirati na stvaranje pretpostavki za ekonomski prosporitet Petnjice uz promovisanje realnog plana zapošljavanja i smanjivanja ekstremno visoke nezaposlenosti.

"Trenutno se odvijaju pripremne aktivnosti i intezivirani su razgovori sa članstvom i simpatizerima. Stranka u Petnjici očekuje rezultat koji će potvrditi njenu relevatntnost u bihorskom kraju", saopšteno je iz Pozitivne.

Pozitivna će, kako se navodi, u političkom djelovanju poseban akcenat stavljati na stvaranje kapaciteta lokalne samoupurave koja se obnavlja nakon nekoliko decenija, "svjesni da je od izuzetne važnosti da lokalna administracija bude dobro osmišljena, a da budući službenici budu pravovremeno obučeni".

"Pozitivna će se snažno zalagati na svim nivoima, od opštinskog do državnog, da lokalna samouprava u Petnjici bude profesionalna, efikasna i u službi građana, a ne bilo čijih ličnih interesa. Posebna pažnja biće posvećena i obnavljanju povjerenja u procesu privlačenja investitora i odnosa sa ljudima iz dijaspore", navodi se u saopštenju.

Pozitivna će na izborima u Petnjici, kao i na Cetinju i u Mojkovcu nastupa samostalno.

Bonus video: