Perić: Ašaninove tvrdnje su tendenciozne i nedobronamjerne

"Pozitivna demantuje navode (Ivana) Ašanina da će nastupiti u koaliciji sa opozicinim strankama u Mojkovcu"
92 pregleda 12 komentar(a)
Srđan Perić, Foto: Savo Prelević
Srđan Perić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.08.2013. 14:34h

Tvrdnje kandidata nezavisne liste Za Mojkovac, Ivana Ašanina, da se Pozitivna Crna Gora ne zalaže iskreno za kvalitetne promjene u tom gradu, tendecionizne su i nedobronamjerne, kazao je poslanik te stranke, Srđan Perić.

Ašanin je rekao agenciji MINA da je njegova nezavisna lista imala razgovore sa vrhom Pozitivne o nastupu na lokalnim izborima u tom gradu, ali da ih je, kako je kazao, sporost i nezanteresovanost te partije navela na sumnju da se ta stranka iskreno zalaže za kvalitetne promjene u Mojkovcu.

Perić je podsjetio da je Pozitivna ranije odlučila da na predstojećim lokalnim izborima u Mojkovcu, Cetinju i Petnjici nastupi samostalno.

„Pozitivna demantuje navode Ašanina da će nastupiti u koaliciji sa opozicinim strankama u Mojkovcu.

Demantujemo i tvrdnje Ašanina o navodnoj sporosti, nezainteresovanosti, i opovrgavamo sumnje u iskreno zalaganje za kvalitetne promjene u Mojkovcu i smatramo ih tendencioznim i krajnje nedobronamjernim“, navodi se u reagovanju Perića.

Pozitivna je, kako je kazao, nova stranka, sa novim ljudima i novim idejama.

„Pozitivna nema nikakve terete i opterećenja prošlosti i ona je politička energija koja je potrebna Mojkovcu i koja će tom gradu donijeti neophodne promjene“, poručio je Perić.

Bonus video: