Medojević: Istetoviraću Vučića na čelu ako se dokaže moja veza sa Zemuncima

On je kazao i da je Vladimir Beba Popović javno optuživao Vučića da je igrao šah sa pokojnim Dušanom Spasojevićem
104 pregleda 66 komentar(a)
Ažurirano: 16.08.2013. 15:08h

Funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević je kazao da će istetovirati lik Aleksandra Vučića na čelu, ako se, i posredno dokaže njegova navodna veza sa Zemunskim klanom.

On je na Twitteru poručio potpredsjednici Srpske napredne stranke Zorani Mihailović da "ne zna da su sve vođe Zemunskog klana imali službene legitimacije i službeno oružje Milove DB u Crnoj Gori".

On je kazao i da je Vladimir Beba Popović javno optuživao predsjednika SNS-a Vučića da je zajedno sa srpskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem i Vojislavom Šešeljem igrao šah sa pokojnim Dušanom Spasojevićem, nekadašnjim vođom Zemunskog klana.

Potpredsjednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom više izjava Medojevića, da je njega plaćao Zemunski klan i da bi bilo bolje da se ne bavi unutrašnjim pitanjima Srbije.

Na pres konferenciju u sjedištu SNS-a upitana da prokomentariše nedavne napade Medojevića na SNS i predsjednika stranke Aleksandra Vučića, ona je rekla:

"Medojević? To je onaj čovjek koga je plaćao Zemunski klan i koji danas govori o SNS i predsjedniku stranke Aleksandru Vučiću? Bilo bi mu bolje da se bavi, na primjer, Kombinatom aluminijuma u Podgorici i tužbama, odnosno ekonomskom situacijom u Crnoj Gori, nego unutrašnjim stvarima Srbije".

Kako je rekla, njeno pitanje za Medojevića bilo bi: "Je l' vas i sada opet neko plaća?"

Na pitanje novinara da objasni informaciju da je Medojevića plaćao zemunski klan, ona je odgovorila:

"Mi imamo takve informacije. Ako bude reakcije, možemo da ih dokažemo."

Medojević je posljednjih dana u više navrata izjavljivao da je promjena vlasti u Srbiji dovela do "obnavljanja uticaja balkanske mafije", i da srpski premijer i prvi potpredsjednik vlade, Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, štite odbjeglog narkobosa Darka Šarića.

Galerija

Bonus video: