Mandić: Iza Kneževića i Medojevića stoji čitav poslanički klub DF-a

On je kazao da se "progon Demokratskog fronta" nastavlja nesmanjenim intenzitetom, kao i da se režim opredijelio da nastavi sa državnim terorom
58 pregleda 26 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.07.2018. 17:29h

Poslanički klub Demokratskog fronta (DF) odlučio je da stane iza svega što su izjavili poslanici tog političkog saveza, Milan Knežević i Nebojša Medojević, saopštio je danas u parlamentu poslanik Andrija Mandić.

On je kazao da se "progon Demokratskog fronta" nastavlja nesmanjenim intenzitetom, kao i da se režim opredijelio da nastavi sa državnim terorom.

„Zbog jedne pokvarene namjere da se ponovo gospodin Knežević pošalje u zatvor, a gospodin Medojević takođe tamo smjesti, zbog izgovorene riječi u ovom parlamentu, zbog iznijetog mišljenja i tvrdnji vezanih na određene okolnosti, mi smo kao poslanički klub odlučili da sve što su izjavili gospoda Medojević i Knežević to izjavljuje poslanički klub, i da iza toga stojimo poslanički klub i svaki poslanik pojedinačno. Dakle, to nisu više njihova pojedinačna mišljenja, to nisu tvrdnje samo njih dvojice, to su stavovi iza kojih ovog trenutka stoji 18 poslanika DF-a“, kazao je Mandić.

On se osvrnuo i na izjavu američkog predsjednika Donalda Trampa, koji je kazao da su ljudi u Crnoj Gori veoma snažni, ali veoma agresivni i da bi ispoljavanje te agresivnosti moglo da dovede do rata.

Kako je kazao, DF među tim "agresivnim ljudima" vidi jednog "agresivnog tužioca, koji u Crnoj Gori potpuno uništava dobre mogućnosti da se nađe zajednički život".

"Crna Gora ovog trenutka, posebno poslije izbora predsjednika, liči na Titanik, gdje se pramac već sudario sa santom leda, a pozadi, u onom zadnjem dijelu, neki uz šampanjac i muziku i dalje pjevaju i igraju, ne znajući da će prije ili kasnije, ako se nešto ne preduzme, završiti se kao što je završio i taj brod. Pa vas mi pozivamo da nešto preduzmete", kazao je Mandić i poručio premijeru Dušku Markoviću da ne mora sada napadati Trampa, kad mu već nije odgovorio na odgurivanje na prošlogodišnjem NATO samitu.

Bonus video: