Dajković: Pozdravljamo opstanak vlasti u Budvi, ali oprezno sa Ivančevićem

U Pravoj Crnoj Gori smatraju da će onog trena kad DPS poželi da "napravi novu blokadu i haos" koji će, eventualno, dovesti do novih izbora – biti potreban "samo jedan mig" lideru Crnogorske – da to tih izbora i dođe
142 pregleda 181 komentar(a)
Vladislav Dajković, Foto: Prava Crna Gora
Vladislav Dajković, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 18.07.2018. 08:24h

Prava Crna Gora snažno pozdravlja opstanak vladajuće koalicije u Budvi, ali i napore koje su pružili pojedini politički akteri da dođe do očuvanja vlasti, koju je DPS neumorno pokušavao da otme i ponovo pokuša da nametne ambijent organizovane kriminalne grupe, od koga se Opština Budva i danas oporavlja, kazao je Vladislav Dajković, generalni sekretar Prave Crne Gore.

"Sa druge strane, Prava Crna Gora, kao akter koji uveliko radi u budvanskoj opštini, najiskrenije poziva i na oprez koji se tiče upravo Crnogorske partije, zahvaljujući kojoj je vlast i opstala. Mi, znajući prošlost njenih funkcionera, poslovne veze lidera te partije sa ljudima iz Demokratske partije socijalista, kao i kritike koje su redovno upućivali na račun ljudi koji danas vode Opštinu Budva - izražavamo sumnju u njihovu iskrenost. Iako priželjkujemo da nas vrijeme i djela demantuju, opor ambijent koji je Crnogorska kreirala od samog početka svog djelovanja, donekle navodi na sumnju da je njihova podrška zapravo proizvod DPS-ove želje da diktira situaciju u Budvi preko svojih kadrova u Crnogorskoj, ne bi li time kupila još malo vremena za dodatnu konsolidaciju u svom. ionako poljuljanom i svježe renoviranom, budvanskom odboru", navodi Dajković.

U Pravoj Crnoj Gori smatraju da će onog trena kad DPS poželi da "napravi novu blokadu i haos" koji će, eventualno, dovesti do novih izbora – biti potreban "samo jedan mig" lideru Crnogorske Draganu Ivančeviću – da to tih izbora i dođe.

"Ipak, i pored toga, još jednom čestitamo onom većem djelu iskrene budvanske vlasti na naporima koje su pružili proteklih mjeseci da Budva (ponovo) ne ode u ruke lokalno-mafiokratskog DPS-a. U konačnom, Prava Crna Gora će kako danas, tako i u narednom periodu, intenzivno sprovoditi svoje aktivnosti u Budvi, među kojima se izdvaja vrlo skoro otvaranje kancelarija, ali i formiranje odbora u toj Opštini", zaključuje Dajković.

Bonus video: