SDP Pozitivnoj: Niste nikakva mjera, mi smo na pravoj strani istorije

SDP u reagovanju ne komentariše direktno to što je Pozitivna saopštila da je ta partja "pala na testu iskrenosti zalaganja za državne i interese svih građana"
24 komentar(a)
Mirko Stanić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mirko Stanić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.06.2013. 12:27h

"Prevarna Crna Gora poslije nikšićkih obmana nije nikakva mjera osim mjere za sezonsku političku pojavu. Koliko je uspješna govori i to da je se odrekao Savjet partije zbog lažnih obećanja i nevjere. Nije ni čudo kad su većinom skrpljena od prebjega iz drugih partija", saopšteno je iz Socijaldemokratske partije.

SDP u reagovanju ne komentariše direktno to što je Pozitivna saopštila da je ta partja "pala na testu iskrenosti zalaganja za državne i interese svih građana kada je podržala zakon o povećanju PDV-a".

U SDP-u su naveli da partija koju su navodni osnivači nazivali "mrtvorođenčetom" brine o biračima SDP-a, a ne, kako kažu, zašto gube povjerenje onih koji su ih glasali.

"Utopljenici sa Krupca đe su sa 5 odbornika ostali na 2, smatraju da će sebi dići značaj ako se očešu o jedinu partiju koja je preko dvije decenije za nezavisnu i evroatlansku Crnu Goru , na pravoj strani istorije", stoji u saopštenju koje potpisuje šef medijskog pula SDP-a, Mirko Stanić.

"No vi nastavite da mijenjate poslanike kao u hokeju na ledu gdje i poslaniku Abazoviću prijeti zamjena, jer će teško moći izlicitirati mjesto poslanika. Da rezimiramo, dok se na vašem privremenom objektu lome zidovi i urušava krov , vi gledate da li je na našoj tvrđavi boja svježa", zaključuje SDP.

Bonus video: