Danilović uporedio politiku Vlade sa propalim koncertom Karleuše

“Imamo pametnijeg posla od praćenja Danilovićevog života na društvenim mrežama", saopštili su iz DPS-a
43 komentar(a)
goran danilović, Foto: Facebook
goran danilović, Foto: Facebook
Ažurirano: 17.06.2013. 16:45h

Funkcioner Demokratskog fronta Goran Danilović uporedio je na svom Fejsbuk profilu ekonomsku politiku Vlade sa propalim koncertom srpske turbofolk pjevačice Jelene Karleuše u Beogradu.

“Neće, dakle, Đukanovićeva vladavina biti samo najskuplja u nas, biće i sa najviše poniženja i prevara. Svaki dan DPS vladavine je dan novog zaduženja. Oni koji ne vjeruju meni vjerovaće sebi za koju godinu. Ne treba, ponavljam, biti stručnjak pa razumjeti Đukanovićevu ekonomsku politiku ili Karleušinu muziku. Đukanović i Karleuša imaju nastup ali sve manje obožavalaca i sponzora. A takve politike bez sponzora brzo propadnu”, napisao je Danilović.

Danilović je reagovao na saopštenje DPS-a u kojem su ga nazvali filozofom i stručnjakom opšte prakse koji je izgubio pozicije u svom političkom bloku.

“Napišem ja prije skoro nedjelju dana jednu crticu i konstatujem da će Milova vladavina biti "jedna od najskupljih u našoj istoriji". DPS je reagovao juče! Na vrijeme! Zamislite? Tom brzinom braniti voljenog vođu? Kao, otkud meni pravo da sudim o našoj ekonomiji, filozof, koji se navodno zabrinuo umjesto da pomogne!? A šta sam im rekao? Da su sve uništili i upropastili. Da KAP-u nema spasa... Dan potom uveli su stečaj - kao da sam znao! Samo, na žalost, time se neće okončati naše posrtanje. Ne treba biti ni ekonomski stručnjak, ni filozof pa vidjeti očigledno. Kada vam zavlače ruku u dzep, morate biti budala da ne primijetite”, napisao Danilović.

Iz DPS-a su ocijenili da Danilović “uvijek pokušava da daje sebi veći značaj nego što ga ima"

Iz DPS-a su ocijenili da Danilović “uvijek pokušava da daje sebi veći značaj nego što ga ima, naročito od kada je smijenjen sa mjesta šefa izbornog štaba”.

“Mi u DPS-u imamo pametnijeg posla od praćenja Danilovićevog života na društvenim mrežama, ali pratimo ono što se i kad se pojavi u medijima, ma koliko god besmislen sadržaj bio, što karakteriše njegove istupe. Na njegove muzičke afinitete nijesmo htjeli da utičemo ni dok je bio član DPS-a u Kolašinu, pa nećemo ni sada. Posebno što mu u momentu, dok priprema stvarni finansijski izvještaj iz predsjedničke kampanje za svoje šefove Mandića, Medojevića, Lekića i Kneževića, neće biti do muzike. To će mu biti dobra osnova da bi u perspektivi mogao govoriti o složenijim ekonomskim pitanjima. Nadamo se da će u međuvremenu odbraniti poziciju šefa poslaničkog kluba u Frontu”, saopšteno je iz DPS-a.

Bonus video: