Anketni odbor će saslušati Đukanovića, Lukšića, Jelića...

To je odlučeno na današnjoj sjednici na kojoj je usvojena lista od 15 osoba s kojima će članovi ovog skupštinskog tijela razgovarati o navodima iz afere "Snimak"
0 komentar(a)
Simović Pavlović, Foto: Savo Prelević
Simović Pavlović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.06.2013. 13:43h

Anketni odbor će pozvati na saslušanje premijera Mila Đukanovića, bivšeg direktora DPS-a Branimira Gvozdenovića, ministre Suada Numanovića, Igora Lukšića i Slavoljuba Stijepovića, kao i bračni par Zorana i Vukicu Jelić, funkcionere DPS-a Zorana Vukčevića, Daliborku Pejović, Tarzana Miloševića, Jovana Martinovića, Dejana Medojevića, Zorana Bošnjaka i Bora Lazović.

To je odlučeno na današnjoj sjednici na kojoj je usvojena lista od 15 osoba s kojima će članovi ovog skupštinskog tijela razgovarati o navodima iz afere "Snimak".

Članovi Anketnog odbora su poslije nekoliko sati rasprave dogovorili da predstavnici vlasti odustanu od saslušanja funkcionera nekadašnjeg SNS-a Milutina Đukanovića, Zorana Nikolića, Gorana Danilovića i Andrije Mandića u vezi sa transkriptima sa stranačkog sastanka u Herceg Novom 2008. godine, dok je opozicija prihvatila da se ne saslušavaju Nada Martinović, Duško Marković i Boro Vučinić.

Prema najavama predsjednika odbora Koče Pavlović ovo tijelo bi sjutra trebalo da se sastane sa v.d. Vrhovnog državnog tužioca Veselinom Vučkovićem o sastanku koji ćeih upoznati sa rezultatima istrage.

Bonus video: