DPS: Neko šalje SMS-ove građanima i poziva ih da dođu po dnevnice

Miljanić kaže da se radi o "klasičnim podmetanjima" i upozorava građane da ne nasijedaju na "jeftine političke trikove"
0 komentar(a)
mobilni telefon, Foto: Shutterstock
mobilni telefon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.04.2013. 17:03h

Demokratska partija socijalista je obavijestila javnost da nepoznata osoba šalje SMS poruke građanima Podgorice u kojima ih pozivaju da dođu u Opštinski odbor DPS-a i podignu dnevnice za izbore.

U DPS-u smatraju da su te poruke koje smatraju neprimjerenim i negativnim, djelo njihovih političkih protivnika, koje optužuju za manipulaciju i obmanjivanje javnosti, kojom se navodno pokušava stvoriti privid izborne zloupotrebe.

"Na krajnje nedobronamjeran i politički nekorektan način, zahvaljujući se na podršci kandidatu naše partije na proteklim predsjedničkim izborima, pošiljaoci ovakvih i sličnih SMS poruka pozivaju građane da dodju OO DPS Podgorice i podignu dnevnice za izbore", navodi se u reagovanju koje potpisuje Srđan Miljanić.

Miljanić kaže da se radi o "klasičnim podmetanjima" i upozorava građane da ne nasijedaju na "jeftine političke trikove".

Iz DPS-a su najavili da će podnijeti prijavu protiv NN lica u cilju otkrivanja počinioca ovog djela i sprječavanje zloupotrebe imena te partije.

Bonus video: