Konjević poručio kandidatima: Mir i stabilnost iznad svega

Politika SDP-a je na predsjedničkim izborima, prema njegovim riječima, dobila podršku preko 30 hiljada građana Crne Gore
15 komentar(a)
Raško Konjević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Raško Konjević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.04.2013. 16:08h

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Raško Konjević pozvao je oba predsjednička kandidata da budu svjesni da su ovo izbori za samo jedan mandat i da na djelu moraju dokazati ono što su govorili u kampanji, a to je da je mir i stabilnost Crne Gore iznad svega.

“Moraju znati da funkcija za koju su se kandidovali prvensteno obavezuje na čuvanje međunarodnog ugleda Crne Gore”, kazao je Konjević i pozvao DIK da u skladu sa zakonom izborni proces dovede do kraja i utvrdi nesumnjiv rezultat, kako bi se obezbijedilo povjerenje u izborni proces.

Politika SDP-a je na predsjedničkim izborima, prema njegovim riječima, dobila podršku preko 30 hiljada građana Crne Gore.

“Očigledno je da bi rezultat suverenističkih političkih snaga bio značajno bolji da je na ovim izborima bilo kandidata koji ni na jedan način nijesu dovodili u pitanje temelje državotvorne politike”, kazao je on.

Bonus video: