Vujanović: Nisam aplaudirao, već skretao pažnju na propuštene šanse

"Nijesam čuo čovjeka koji je više omalovažavo, više vrijeđao, više klevetao, više podmetao od mog protivkandidata"
65 pregleda 65 komentar(a)
Filip Vujanović, Milo Đukanović, Igor Lukšić, Foto: Darko Bulatović
Filip Vujanović, Milo Đukanović, Igor Lukšić, Foto: Darko Bulatović
Ažurirano: 31.03.2013. 21:09h

Predsjednički kandidat DPS-a Filip Vujanović poručio je svom protivkandidatu Miodragu Lekiću da “proteklih godina nije bio tu da aplaudira već je skretao pažnju na propuštene šanse kao što su termoelektrana u Pljevljima, Vladanos i aerodrom u Beranama”.

Odgovarajući na Lekićeve prozivke da je bio samo formalni predsjednik Crne Gore, Vujanović je kazao da je kandidat opozicije vodio nekorektnu kampanju.

„Nijesam čuo čovjeka koji je više omalovažavo, više vrijeđao, više klevetao, više podmetao od mog protivkandidata. Nijesmo mu odgovarali jer smo čuvali nivo demokratije, nivo kampanje i nivo kulture obraćanja“, naglasaio je Vujanović.

Na tribini u Nikšiću govorio je i premijer Milo Đukanović koji je u rodnom gradu kazao da su u ovih dvadeset godina mnogi su pretendovali na funkciju predsjednika.

“Do ove kampanje nijesam upoznao nijednog koji tako vješto izbjegava da se izjasni o svakom političkom pitanju. On jako dobro zna zašto se ne izjašnjava. Zna kakve su sve razlike u odnosu na ova pitanja među onima koji su ga iznajmili za ovu predstavu“, kazao je Đukanović.

Bonus video: