Vujanović u Šavniku: Ne može se više i bolje

Vujanović je kazao da njegov protivkandidat Miodrag Lekić nema viziju i stav, a da je on dosta toga uradio na promociji vladavine prava
90 pregleda 45 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2013. 08:11h

Predsjednički kandidat DPS-a Filip Vujanović kazao je na promotivnom skupu u Šavniku da je uvijek govorio da je obaveza svih da se bore protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Na skupu predsjednika sudova regiona i tužilaca tražio sam da svi uložimo sve da se borimo protiv korupcije. Ne može se više, drugačije, ne može se bolje i cijeli svijet, mimo mog protivkandidata, to nam priznaje“, kazao je Vujanović.

Vujanović je na skupu kazao da u državi nikog nije svađao, već je sve mirio i doprinosio boljem ambijentu.

Kazao je da su svjesni da se u Šavniku ne živi dobro i da zato imaju obavezu da tu situaciju promijene a prvi koraci da se to uradi su Midas projekti, valorizacija Komarnice i izgradnja mini elektrane. Obećao je i da će sa nadležnima iz EPCG i Vlade razgovarati da se poboljša situacija u snabdijevanju električnom energijom i kvalitet zdravstva.

Vujanović je kazao da njegov protivkandidat Miodrag Lekić nema viziju i stav, a da je on dosta toga uradio na promociji vladavine prava i borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Vujanović je održao i tribinu u Plužinama.

Galerija

Bonus video: