Marković: Vujanović se previše žali

On je u izjavi za “Vijesti" kazao i da predsjednički kandidat Filip Vujanović, “kao što mu i priliči govori laži i pokušava da manipuliše javnošću zbog sitnih političkih poena”
63 pregleda 18 komentar(a)
Nikola Marković, Dan požar, Foto: Luka Zeković
Nikola Marković, Dan požar, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.03.2013. 15:14h

Zamjenik glavnog i odgovornog urednika "Dana" Nikola Marković tvrdi da nije potpisao podršku Lekiću, niti bilo kojem drugom kandidatu.

On je u izjavi za “Vijesti" kazao i da predsjednički kandidat Filip Vujanović, “kao što mu i priliči govori laži i pokušava da manipuliše javnošću zbog sitnih političkih poena”.

“Javno pozivam Vujanovića i nudim mu da ukoliko dokaže da sam potpisao podršku Lekiću da ću napustiti novinarstvo i odseliti se iz Crne Gore. Zato tražim od njega da, ukoliko dokažem moralno i materijalno da je slagao i oblatio me, da odustane od predsjedničke kandidature”, kazao je Marković.

Komentarišući poređenje Vujanovića sa bračnim parom Čaušesku o kojim je “Dan” pisao, Marković je kazao: “Tužno je kako Vujanović misli o sebi. Kada smo pominjali njega i suprugu u tom kontekstu, aludirao sam na to da je supruga predsjednika Rumunije bila predsjednica akademije nauka, pa sam tako aludirao na Svetlanu Vujanović”.

On je kazao i da je Vujanović dožio da o sebi i supruzi misli “gore nego ja o njima”. “Mislim da mu tu niko ne može pomoći.

Ukoliko Vujanović nastavi da plače i žali se da ga neko dira i uznemirava, ja se nudim da ga zaštitim i obećavam da ću ga braniti i pomoći mu da prebrodi panični strah u kojem se nalazi. Zato neka se slobodno obrati redakciji 'Dana'”, kazao je Marković.

Bonus video: