DPS HN Konjeviću: Građani ne treba da plaćaju cijenu strasne politike

Iz DPS-a poručuju Konjeviću I Novskoj listi da sa partnerima riješe problem
2 komentar(a)
Herceg Novi grad, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi grad, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.06.2018. 15:38h

Na saopštenje Miloša Konjević potpredsjednika Opštine Herceg Novi i funkcionera Novske Liste ”Vi ste instruisane djevojčice vašeg velikog vođe”, oglasili su se iz hercegnovskog DPSa.

“Vaše reagovanje, objavaljeno kao politički marketing, i nije vrijedno odgovora. Ono najbolje govori o Vama, Vašem vaspitanju i karakteru. Zato se na Vaše uvrede nećemo osvrtati, već ćemo prepustiti građanima da ocijene Vaše stavove, čvrsto vjerujući da su građani najbolji sudija”, naovdi se u saoppštenju OO DPS.

Navode da je povod za njihovo reagovanje bio dodatni trošak koji su, “prema Vašim zamisliima, građani Herceg Novog trebali da plaćaju na osnovu odluke koju ste skovali u Upravnom odboru Parking servisa iza njihovih leđa i leđa javnosti”.

“Ako je umješnost Vaše politike da prvo donesete odluku sa partnerom pod čije ste se skute duboko zavukli, a onda da istu “junački” poništite bahato ponavljajući “ja, pa ja”, onda priznajemo da takvu politiku ne razumijemo. Nama i ne smeta da “lično Vi ukinete odluku o plaćanju parkinga nedjeljom“ kako ste kazali, mada nas čudi da Vaš partner u svom saopštenju objavljenom juče kaže suprotno, citiramo: “Turistička sezona podrazumjeva i nedjelju, pa se detaljnom analizom ukazala potreba za naplatom parking i nedjeljom…”.

Iz DPS-a poručuju Konjeviću I Novskoj listi da sa partnerima riješe problem.

“I dok se budete prevrtali u vrtlogu strastvene politike koju vodite, i bez koje izgleda ne možete, zapamtite: nas interesuje samo jedno – da građani Herceg Novog ne plaćaju dodatne namete umornoj koaliciji u rasulu”, zaključuje se u saopštenju OO DPS Herceg Novi.

Bonus video: