Konjević DPS-u: Vi ste instruisane djevojčice vašeg velikog vođe

On je istakao da od DPS još nije dobio odgovor ko je sagradio Institut Dr. Simo Milošević I kada je uknjižen kao državno vlasništvo?
113 pregleda 4 komentar(a)
Miloš Konjević, Foto: Slavica Kosić
Miloš Konjević, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.06.2018. 14:06h

Miloš Konjević potpredsjednik Opštine Herceg Novi i funkcioner Novske Liste, u današnjem saopštenju tvrdi da je na njegovu “ličnu inicijativu ukinuto plaćanje parkinga zimi na preko 150 parking mjesta” u opštini.

On je odgovarajući na jučerašnje saopštenje hercegnovskog DPS-a u kome se navodi da je "odlukom o ljetnjem režimu naplate parkinga koalicija na vlasti još jednom je besramno obmanula građane Herceg Novog”.

Konjević je naglasio da DPS-u obraća u ženskom rodu , jer su “instruisane djevojčice njihovog velikog vođe”.

“Ja sam svjestan da je počela zabrana gradnje i da vaši veliki mozgovi sada imaju višak slobodnog vremena pa da u svojim ugostiteljskim objektima mogu da se posvete pisanju i istraživanju. Drage moje DPS-ovke da li mi možete reći koga sam ja to od rodbine zaposlio u opštini i bilo kom opštinskom preduzeću? Molim vas da ih navedete poimenice. Takođe isto tražim što se tiče prijatelja. Da li vi znate uopšte šta prijatelj znači s obzirom da ste čitav život bile i ostale drugarice”, naveo je Konjević, odgovarajući na optužbe DPS a da je “prvi uslov svakog konkursa koji objavi lokalna vlast rodbinski, kumovski ili makar bliži prijateljski odnos sa liderima klonule koalicije”

“Mislio sam da će se neka od vas sjetiti da kaže kakvu ste štetu napravili na Mojdeškom putu, a koju je napravila vaša inžinjerija i mašinerija, i koju mi treba da saniramo. Mislio sam da ćete mene i nas pohvaliti zbog 30% više gostiju nego u istom periodu lani i što napravismo sevap vašim ugostiteljima i hotelijerima, ili što smo sagradili sportski teren na Toploj. Mislio sam da ćete nas pohvaliti što od Bejruta na rivijeri napravismo lijepo mjesto za življenje i ljetovanje. Takođe mislio sam da će se neka od vas drznut da kaže nešto o rasvjeti u Herceg Novom koju napraviste. Mislio sam da će neka od vas reći kako je u redu što jedna od vas deponuje hiljade i hiljade tona pijeska preko glavnih vodovodnih cijevi koja snabdijeva Igalo i gdje bi bila nesaglediva šteta da ta cijev pukne, ne kazaste koliko sam vaših članova i simpatizera po opštini i opštinskim preduzećima spasio i primio na razgovor, ne kazaste ni to koliko je radnika opštine, vaših članova, iškolovano sa opštinskog budžeta za vrijeme vašeg mandata”, naveo je Konjević.

On je istakao da od DPS još nije dobio odgovor ko je sagradio Institut Dr. Simo Milošević I kada je uknjižen kao državno vlasništvo?

Konjević je zaključio da će se ubuduće “obraćati samo ako se neka od vas (DPS) lično potpiše ispod saopštenja imenom i prezimenom”.

Bonus video: