Bojanić: Jelić i Vukčević da podnesu ostavke

Jelić je rekao da je iznenađen konstatacijama Bojanića, navodeći da poslanik Pozitivne unaprijed osuđuje i presuđuje na osnovu snimaka koji su se pojavili u javnosti
78 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 18.02.2013. 13:21h

Poslanik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić zatražio je da njegove kolege iz Demokratske partije socijalista (DPS) Zoran Jelić i Zoran Vukčević, podnesu ostavke na poslaničke funkcije jer su, kako je ocijenio, najodgovorniji za navodnu zloupotrebu državnih resursa.

"Prije par dana izašli su dokazi prema kojima se može zaključiti da su njih dvojica udarne pesnice Vlade, koja jasno i nedvosmisleno prekraja volju građana. Na taj način obesmišljava se rad od obrazovanja pa dalje, a vidimo kako se to rješava u praksi“, rekao je Bojanić na sjednici Odbora za ekonomiju.

Jelić je rekao da je iznenađen konstatacijama Bojanića, navodeći da poslanik Pozitivne unaprijed osuđuje i presuđuje na osnovu snimaka koji su se pojavili u javnosti.

Jelić je rekao da su to su snimci sa sjednice Savjeta DPS na kojoj se, kako je rekao, priča stručno i partijski.

"Imaćemo vremena da pričamo o ovome, ali sada Vaš zahtjev nije kompetentan i uopšte nemamo namjeru da Vama ili bilo kome drugom podnosimo ostavku. Poznato je ko nas je birao i čiji smo predstavnici u ovom Parlamentu“ , kazao je Jelić.

Vukčević je kazao da "moralno i formalno" stoji iza svega što je saopštio na bilo kojem organu partije.

"Snosim odgovornost za bilo šta što sam uradio, kao poslanik ili kao pojedinacć. Stojim potpuno uspravno", poručio je Vukčević.

Galerija

Bonus video: