DPS će u četvrtak saopštiti ime svog kandidata za predsjednika

"Vjerujem da će DPS sa potrebnom senzibilnošću donijeti odluku o kandidovanju, uvjek vodeći računa da to mora biti onaj koji ima najviše šanse da pobjedi”
9 komentar(a)
Milo Đukanović, UDG, Foto: Luka Zeković
Milo Đukanović, UDG, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.01.2013. 19:03h

Glavni odbor Demokratske partije socijalista održave sjutra sjednicu, na kojoj će, kako je najavio predsjednik stranke i premijer Milo Đukanović, najvjerovatnije biti saopšteno ime kandidat za predsjednika države te partije.

Đukanović je, nakon što je srednjoškolcima koji su gosti Univerziteta Donja Gorica (UDG), čiji je i on vlasnik, govorio o prednostima preduzetništva i zašto je dobro studirati ekonomiju, novinarima kazao da negodovanje koalicionog partnera SDP-a vezano za najave da će predsjednički kandidat biti Filip Vujanović, rekao da to nije prva razlika koju imaju.

“Znali smo da veoma kulturno i civilizovano ponosimo svije razlike i da uvažavamo sprecifične potrebe svakog koalicionog partnera. Vjerujem da će DPS sa potrebnom senzibilnošću donijeti odluku o kandidovanju, uvjek vodeći računa da to mora biti onaj koji ima najviše šanse da pobjedi”, rekao je Đukanović.

Bonus video: