Medojević: Prljavi milioni formiraće Vladu Crne Gore

“Balkanska konfederacija organizovanog kriminala je ovih dana u očajničkoj akciji da spasi svoju centralu - režim DPS - SDP
50 pregleda 68 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.10.2012. 18:34h

Funkcioner DF-a Nebojša Medojević optužio je predsjedavajućeg Predsjedništa Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića da je ''dobio milione'' da sastavi Vladu DPS-SDP sa BS-om.

“Nešto će leći i ovim kuririma iz vrha BS, zaposliće 500 svojih akivista u državnoj adminsitraciji"

“Balkanska konfederacija organizovanog kriminala je ovih dana u očajničkoj akciji da spasi svoju centralu - režim DPS - SDP. Izetbegović je u istom danu odbio da se susretne sa (Tomom) Nikolićem, zbog nekih neprimjerenih izjava o BiH, i pristao da pomaže punjačima goriva za tenkove Karadžićeve armade na putu za Srebrnicu da sastave vladu sa BS. Ovakvu političku šizofreniju može da objasni samo cifra od nekoliko nula. Minimalno 5”, napisao je on na svom Fejsbuk profilu.

Medojević je kazao i da će “prljavi milioni od droge formirati Vladu Crne Gore”.

"Izvini Sveti Petre, Njegoše, kralju Nikola"

“Nešto će leći i ovim kuririma iz vrha BS, zaposliće 500 svojih akivista u državnoj adminsitraciji, neki će se nelegalni objekat na moru legalizovati. Bakir će biti bogatiji za koji milion, izgadiće se koja nova džamija.

Priča se da će BS tražiti i da se obnovi makar jedna srušena džamija na Cetinju, ubrzaće se izgradnja medrese u Staroj Varoši. I to je to. Naprijed Crna Goro. Izvini Sveti Petre, Njegoše, kralju Nikola. Posa’ je posa’”, zaključio je Medojević.

Bonus video: