SNP: Rezultat izbora nije zadovoljavajući

O sastavu poslaničkog kluba, odlučivaće Glavni odbor stranke na narednoj sjednici
4 komentar(a)
Srđan Milić, SNP, Foto: Vesko Belojević
Srđan Milić, SNP, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.10.2012. 18:17h

Izvršni odbor (IO) Socijalističke narodne partije (SNP), ocijenio je jednoglasno da rezlultat te stranke na parlamentarnim izborima nije zadovoljavajući, i da je SNP tokom kampanje bila predmet zlonamjernih napada sa raznih strana.

Iz SNP-a je saopšteno da je Odbor danas analizirao rezultate na parlamentarnim i lokalnim izborima u Nikšiću, Budvi i Kotoru.

"IO SNP-a smatra da rezultat ostvaren na parlamentarnim izborima nije zadovoljavajući, i da je rezultat na lokalnom nivou ispod očekivanog", navodi se u saopštenju.

Navodi se da su članovi Odbora upoznati sa predlogom Demokratskog fronta o početku pregovora za formiranje postizborne koalicije u Nikšiću.

IO je konstatova da je SNP tokom predizborne kampanje bila predmet neosnovanih i zlonamjernih napada sa raznih adresa.

"Napadi neke od svojih oblika dobijaju i danas kada se medijskim manipulacijama pokušava stvoriti privid da smo se počeli baviti i nekim pitanjima koja nijesu u direktnoj nadležnosti IO, kao što su način izbora i sastav poslaničkog kluba u Skupštini Crne Gore", kaže se u saopštenju.

Iz SNP-a su precizirali da te informacije nijesu tačne.

"Koliko su tačno govorili o našoj postizbornoj saradnji sa Demokratskom partijom socijalistatoliko su im tačne i te informacije", kazali su iz SNP-a.

O sastavu poslaničkog kluba, kako su dodali, odlučivaće Glavni odbor stranke na narednoj sjednici.

Iz SNP-a su kazali da je sve zaključke Izvršni odbor donio jednoglasno.

Bonus video: