Pejović: Marović otjerao 20 Budvana u zatvor, pa se sakrio na jahti

" I on je sa skupa u Budvi prije nekoliko dana našao za pravo da govori o moralu“, kazao je Pejović
14 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2012. 20:43h

Dosadašnji šef odborničkog kluba SNP u budvanskom parlamentu Mijomir Pejović kazao je da je potpredsjednik DPS Svetozar Marović „prevarant“ koji je glavni krivac za stanje u Budvi.

"Može li se vjerovati najvećem prevarantu u Budvi, njihovom šefu ( Koalicije “Za evropsku Budvu”), zbog koga je 20 Budvana završilo u zatvoru. Da je bio čovjek otišao bi na sud i rekao 'oni nijesu ništa krivi,radili su po mojem naređenju, ja sam kriv. Ali to nije uradio, već se sakrio na svoju jahtu od deset milion eura, koje je opljačkao od građana Budve. I on je sa skupa u Budvi prije nekoliko dana našao za pravo da govori o moralu“, kazao je Pejović na tribini SNP u Budvi.

Lider SNP Srđan Milić kazao je da će odmah napustiti mjesto predsjednika te partije, ako bilo koji predstavnik manjinske zajednice u Crnoj Gori kaže da mu je neko iz SNP nanio štetu:„Neka Bošnjak, Musliman, Albanac ili Hrvat, kaže jednog čovjeka iz SNP koji je nanio štetu ili žalost, od toga trenutka neću biti predsjednik SNP„ kazao je Milić.

On se i u Budvi, ali i na tribini SNP u Kotoru, osvrnuo na predsjednika DPS Mila Đukanovića za koga je kazao da ga u rodnom gradu, gdje je sinoć koalicija „Evropska Crna Gora“ imala tribinu, na svakih 50 metara čuva jedna policajac.

„Ovim dana mi predsjednik DPS spočitava kako svuda pričam da nećemo sa DPS- om, a kako on kaže da nas niko i nije zvao. Pa evo Đukanoviću da ti kažem - neki bolji od tebe zovu a da ti ne znaš, neki pitaju, a da ti ne čuješ, neki šalju signale a da ti ne vidiš. Ali ,kako i svakli tiranin, poslednji ćeš saznati šta ti se sprema Milo Đukanoviću“, poručio je Milić u Kotoru

Nosilac odborničke liste SNP za kotorske izbore Branko Baćo Ivanović se osvrnuo na nedavnu promociju DF u Kotoru, na kojoj je “član crkvenog odbora takozvane CPC”, aludirajući na Branka Radulovića, izjavio da DF pobjeđuje zato što je Miodrag Lekić muško i zato što je Crnogorac.

“Ne znam kako je ustanovio da je muško, u to ne ulazim. Ali, to što je rekao da samo Crnogorci mogu pobijediti Mila najbolji je pokazatelj šta DF misli o Srbima, Hrvatima, Bošnjacima, Muslimanima, Albancima. Mi poručujemo i jednima i drugima, da će ovu vlast srušiti nezadovoljni narod Crne Gore, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost”, kazao je Ivanović.

Galerija

Bonus video: