Milić: Virus slobode iz Pive će zahvatiti cijelu Crnu Goru

Podsjećajući da SNP već 15 godina drži vlast u Plužinama, Milić je rekao da je za njegovu partiju Piva “slobodna teritorija”
10 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Darko Bulatović
Srđan Milić, Foto: Darko Bulatović
Ažurirano: 03.10.2012. 07:19h

Vladajuća koalicija ponovo pokušava da osvoji vlast lažnim obećanjima manjinskim narodima, ocjenio je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić. On je na predizbornom skupu u Plužina kazao da postoji kriza u redovima vladajuće kolacije.

“Imaju problema zato što su ubjedljiva manjina u pravoslavnom narodu u Crnoj Gori. Što su sad svoju kampanju okrenuli ka tome da Malesiji konačno daju opštinu, jer hoće još jednom da prevare albanski narod u Crnoj Gori. Kampanju su okrenuli i prema Petnjici da probaju još jedan put da Muslimane i Bošnjake okrenu protiv svoje braće pravoslavaca u Crnoj Gori, ali ta igra neće proći”, poručio je Milić.

Podsjećajući da SNP već 15 godina drži vlast u Plužinama, Milić je rekao da je za njegovu partiju Piva “slobodna teritorija”. Milić je poručio da će “virus iz Pive” zahvatiti čitavu Crnu Goru.

Šef poslaničkog kluba SNP-a Aleksandar Damjanović kazao je da će Plužine ostati bastion te partije i pored brojnih pritisaka koje ta stranka trpi posljednjih mjeseci.

“Neka me dobro čuju svi oni milioneri koji imaju dnevne novine koje koriste da udaraju po SNP-u. Neka me dobro čuju svi oni bankari koji finansiraju i te dnevne novine i neke nove, odnosno stare partije, i neka me dobro čuju svi oni koji od izbora do izbora mijenjaju svoje ime i ideologiju, SNP je brend u Crnoj Gori i ne može nikada biti uništena njegova ideja”, kazao je na kraju Damjanović.

Bonus video: