Pozitivna Crna Gora otvorila kancelariju i u Bijelom Polju

Član GO Pozitivne, Almir Balić, istakao je na otvaranju da Pozitivna Crna Gora ima viziju prosperitetne, građanske i demokratske države u kojoj će važiti ista pravila za sve
131 pregleda 4 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora Bijelo Polje, Foto: Pozitivna Crna Gora
Pozitivna Crna Gora Bijelo Polje, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 15.09.2012. 16:47h

"Nakon 23 godine jedne iste vladajuće klase došlo je vrijeme koje traži promjenu i to demokratskim putem uz očuvanje mira i stabilnosti", kazao je generalni sekretar Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić, na otvaranju kancelarije te partije u Bijelom Polju.

On je pozvao sve građane Bijelog Polja da zajedno sa Pozitivnom daju doprinos kako bi se pronašla rješenja kako bi obezbijedili bolji i kvalitetniji život u Bijelom Polju, regionalnom centru.

Član Glavnog odbora Pozitivne, Almir Balić, istakao je na otvaranju da Pozitivna Crna Gora ima viziju prosperitetne, građanske i demokratske države u kojoj će važiti ista pravila za sve.

"Svi ljudi koji su svjesni da Crna Gora zaslužuje mnogo više od onoga što u ovom trenutku imamo kao našu realnost, dobrodošli su da nam se pridruže u našim nadstojanjima da od naše države napravimo ono što ona u ovom trenutku nije, a to je pozitivna priča", naglasio je Balić.

Otvaranju su prisustvovali i članovi Predsjedništva Dritan Abazović, Miloš Konatar i Predrag Popović, članovi Glavnog odbora Branko Micev i Aleksandar Đuretić, kao i brojni građani i simpatizeri partije.

Kancelarija Pozitivne Crne Gore u Bijelom Polju otvorena je u Ulici Živka Žižića bb (Stari pijac, pored City kafea) za sve građane.

Ovime je Pozitivna otvorila svoju sedmu kancelariju (nakon Podgorice, Bara, Nikšića, Cetinja, Berana i Budve).

Bonus video: